ZALM 16,75tartaar van warm gerookte zalm met salade van babyspinazie, kwartelei, pancrato en mayonaise van VadouvanPANNA COTTA 15,75panna cotta van gele curry met geitenkaas kroket, zoetzure pompoen en vinaigrette van Ras el Hanout
PASTRAMI 16,75pastrami van hert, rode koolsalade en strüdel met appel EEND 17,25terrine van eend, rilette van eend en gerookte eend met eendenlever en een abrikozenchutney
RUND 16,75pulled picanha met naanbrood, chutney van ui, crème fraîche en mizuna
BOUILLON9,25krachtige runderbouillon met lavas en sukade
CAPPUCCINO 10,75romige crème soep van boleten met coppa van wildzwijn en bladerdeeg crostini
COQUILLES 19,25coquilles met forel in tempura, gebrande bloemkool en schuim van chorizo
ZWEZERIK 19,25krokant gebakken zwezerik met knol crème, krokant van Ras el Hanout en een saus van Grand Marnier
DORADE 27,75doradefilet met brandade van makreel, rode biet en beurre blanc met zwarte knoflook LENG 27,75gebakken lengfilet met een krokante korst van taggiasche olijf en Vadouvan, romige risotto en schuim van geroosterde paprika
KALF 28,75 kalfsribeye licht gerookt, met roomprei, truffelaardappel en een vanillejusBOSEEND 29,75gebakken filet, gestoofd boutje, lever, rilette bitterbal, najaarsgroenten en een jus met VadouvanWILDZWIJN 27,75medaillon van wildzwijn en langzaam gegaarde wang, gebakken spruiten en een jus van zoethout HERT 28,75gebakken hertenbiefstuk, wild hachee, knolselderij stamppot en bospaddenstoelensaus
OSSENHAAS 39,75tournedos Rossini met eendenlever, spinazie, brioche brood en jus van Madeira