Menukaart



VOORGERECHTEN 

ZALM    

drie bereidingen, gemarineerd in rode biet, kroket en huis gerookt, met een Vadouvan mayonaise en een zoet zuur van shiitakes

 

13,50

SALADE BOUILLABAISE  
lente salade met diverse vissoorten, schaal en schelpdieren, knoflook croutons en rouille

 

14,50

GEITENKAAS      

brioche met een geitenkaasburger, dadel crème, suikersla en gemarineerde pomodori tomaat

 

12,50

PASTRAMI                          
runder pastrami, salade van scharrelei, krokant groene asperges en schuim van oude kaas

 

13,50

TERRINE 
ossenworst, Serranoham en gamba's met een saus van piccalilly en krokant filodeeg

 

14,50
AMUSEFESTIFAL
proeverij van 5 kleine voorgerechtjes
16,25

 
TUSSENGERECHTEN

OXTAIL              
krachtige ossenstaartbouillon met madeiraroom

 

  7,25

BISQUE
romige kreeftensoep met bloedworstkaantjes en venkel

 

  9.25

SLIBTONG
gegrilde slibtong met langoustine, lamsoren en saus van gerookte boter

 

14.25

ZWEZERIK
krokant gebakken zwezerik met knoflook en stroop van Floc de Gascogne

 

15,75
VEGETARISCHE GERECHTEN
 
  

PROEVERIJ

risotto, bospeen, gefrituurde groene asperges, gele courgette spaghetti, gestoofde lamsoren, zalf van gepofte knoflook en een schuim van oude kaas

 

19,50
OPPERDOEZER16,75

Opperdoezer met spinazie, gepocheerde ei en crumble van nootmuskaat

 

 

VISGERECHTEN


HEILBOT
gebakken heilbotfilet en coquille met salsa verde, courgette spaghetti en gepofte tomaat
                                     
23.75

DORADE
doradefilet en kokkels, risotto, jonge erwten en een chorizo schuim

 

22,50

 


VLEESGERECHTEN

KALF
gegrilde kalfsentrecote met een rode uiencompote, aardappelwafel gele wortel en jus met dragon
23,25
  

BOSEEND
gebakken filet, gestoofd boutje, lever, rilette bitterbal, voorjaarsgroenten en een jus met dragon

 

24,50
LAM
combinatie van lamsrack en langzaam gestoofde lamsnek, gekonfijte aardappels, groene asperges van de grill en saus van salie

24,75

RUND
runder ribeye, snijboontjes met spek en ui, dikke frieten en een kruidenbotersaus

22,75
 
ROSSINI
gebakken tournedos met brioche brood, spinazie, eendenlever en jus van Madeira
28,00 
  

 
NAGERECHTEN

TOMPOUCE              
bladerdeeg tompouce met lemon curd, gemarineerd rood fruit en vanille roomijs 

  8,50


 

CRÈME BRÛLÉE  
crème brûlée van tonkabonen, mousse van advocaat en ijs van mascarpone

 

  9,00

BAVAROIS   
mangobavarois met afgehangen yoghurt, sorbetijs van framboos en merenque

 

  8,50

CHOCOLADE                
parfait van witte chocolade met mousse van pure chocolade, jam van tamarillo en karamel pinda tuilles

 

  9,00
KAAS                      
plateau van diverse kaassoorten geserveerd met perenstroop, abrikozenmarmelade en roggeknarre

12,75
GRAND DESSERT
proeverij van diverse desserts
13,25