Menukaart



VOORGERECHTEN 

ZALM    

huis gerookte zalm met een hartige cheesecake van

mierikswortelen een vinaigrette van tuinkers

 

13,50

KREEFT  
zomersalade van kreeft met gegrilde meloen, 
kletskop van kerrie en een mayonaise van krab

 

16,75

GEITENKAAS      

drie bereidingen van geitenkaas; croque monsieur,

lolly en sorbetijs met een chutney van meloesuitjes

en gepofte rode biet

 

12,50

PASTRAMI                          
runder pastrami, aardappelsalade, krokant filodeeg
en een pesto van daslook 

 

13,50

RONDEL 
Serranoham, eendenlever en ossenstaart en stroop

van Pedro Ximinez en zoetzuur van shiitakes

 

15,25
AMUSEFESTIFAL
proeverij van 5 kleine voorgerechtjes
16,25

 
TUSSENGERECHTEN

MOSSELEN              
mosselen marinara, linguine pasta, knoflook en een

lichte tomatensaus

 

  13,75

BOUILLON
lamsbouillon met vadouvan en dimsum gevuld met lamsham

 

  7,25

BISQUE
romige kreeftensoep gevuld met kreeft, garnalen

en rivierkreeft

 

9,75

ZWEZERIK
krokant gebakken zwezerik, gegrilde asperges
en een saus van pomodori met aceto balsamico

 

15,75
VEGETARISCHE GERECHTEN
 
  

PROEVERIJ

warme aardappelsalade met truffel, zomer groenten,

salsa, tagliatelle in room met gesmolten buffel

mozzarella en een BBQ saus

 

19,50
OPPERDOEZER18,75

hartige taart van courgette, prei, en geitenkaas

met een tomatensalsa en gekonfijte artisjokken

 

 

VISGERECHTEN


KABELJAUW
gebakken kabeljauwfilet met gamba’s,

gestoofde lamsorenen een remoulade met lente ui

22,25

SNOEKBAARS
gebakken snoekbaarsfilet met gebrande coquille, fregola,
geroosterde bospeen en een yuzu botersaus

 

24,50

KREEFT

halve of hele kreeft, gegrild, met zomergroeten,

Opperdoeser en sjalottenboter

Halve 24,25

Hele   39,50

  
VLEESGERECHTEN

RUND
rosé gebraden staartstuk met dikke frieten,

snijbonen en zure mosterdmayonaise

22,75
  

OSSENHAAS
gebakken tournedos met tagliatelle in room,

salsa en gesmolten buffelmozzarella

 

26,75

BOSEEND
gebakken filet, gestoofd boutje, lever, rilette bitterbal,

voorjaarsgroenten en een jus met dragon

24,25

KALF
kalfssucade met risotto, truffel, souffle van abdijkaas,

doperwten en een vanillejus

24,25
 

NAGERECHTEN


BAVAROIS              
bavarois van bosbessen met Zwolsche bluf en yoghurtijs 

8,50

 

WECKPOT 
Kalter aardbeien, boeren cake en limoncelloijs

 

  9,00

CRÈME BRÛLÉE  crème brûlée van vanille,

met gepocheerde perzik en een sabayon van kardamon


  8,50

CHOCOLADE                
parfait van witte chocolade met mousse van

pure chocolade, jam van framboos en long pepper tuilles

 

  9,00

KAAS
plateau van diverse kaassoorten geserveerd met

perenstroop, vijgen en roggeknarre

12,75
GRAND DESSERT
proeverij van diverse desserts
13,25