Menukaart



VOORGERECHTEN 

ZALM    

Filet Americain van wilde zalm met zoet zuur van komkommer, 
krokante uienringen, kwartelei en wasabi mayonaise 

 

13,50

GEITENKAAS                         
panna cotta van geitenkaas, nectarines, chips van zoete aardappel
en een vinaigrette van Ras el Hanout 

 

12,50

ROSBIEF                          
langzaam gegaarde rundermuis, lardo, crostini,
schuim van Parmezaan, en een salsa verde van rucola

 

13,50

KREEFT 
diverse bereidingen van kreeft, kroket, salade kreeft, 
crème brûlée en een mayonaise van gebrande paprika

 

16,75

EEND
terrine van gerookte eend, eendenlever en rilette, stroopwafel  
en een zalf van watermeloen 

 

15,75
AMUSEFESTIVAL
proeverij van 5 kleine voorgerechtjes
16,75

 
TUSSENGERECHTEN

BOUILLON
gevogeltebouillon met fijne julienne van groenten 
en piepkuiken en tandoriroom

 

  7,25

BISQUE  
romige soep van Hollandse garnaal, jonge erwten, garnalen
en droge worst

 

  9,75

PALING
langzaam gestoofde paling met groene kruiden

 

15,75

ZWEZERIK
krokant gebakken zwezerik, gepofte sjalotten en een kalfjus

 

15,75
VEGETARISCHE GERECHTEN
 
  

PROEVERIJ
warme aardappelsalade, groene asperges, tagliatelle in room 
tomaten salsa en gesmolten buffelmozzarella, truffel risotto
met seizoensgroenten en een botersaus

 

19,50
OPPERDOEZER
Opperdoezer met truffeltapenade, spinazie, gepocheerd ei 
en een botersaus
18,75

VISGERECHTEN


HEILBOT
gegrilde heilbot op oosterse wijze, gepaneerde coquille, 
roerbak peultjes en een soja botersaus

 

 24,75

ROODBAARS
gebakken roodbaars filet en gemarineerde mosselen met 
spaghetti van courgette en schuim van Garam Masala

 

23,75

KREEFT                                                                              HALVE
halve of hele kreeft, gegrild, met seizoensgroenten,       HELE
getourneerde aardappels en een botersaus

24,25
39,75
  
VLEESGERECHTEN

KALF
kalfssucade met risotto, truffel, doperwten en eigen jus

 

24,75

STEAK
gegrilde steak van Black Angus met warme aardappelsalade, 
groene asperges, bospeen en een dragon jus  

 

23,75

LAM
lamsrack, langzaam gegaarde nek en een lamsburger 
met ratatouille en een jus van gefermenteerde knoflook

 

24,75

OSSENHAAS
gebakken tournedos met tagliatelle in room,

tomaten salsa en gesmolten buffelmozzarella

 28,50
  

NAGERECHTEN


HANGOP         
afgehangen boerenyoghurt met gepocheerde perzik, 
sabayon van vlierbloesem en champagne sorbetijs

 

  8,50

 

BAVAROIS   

bosvruchten bavarois met een gevulde chocolade cannelloni 
en een bramen sorbetijs

 

  9,00

CRÈME BRÛLÉE   
crème brûlée van kokos met schuim van witte rum,
gekarameliseerde banaan, suikerpinda’s en sereh roomijs

 

  9,00

CHEESECAKE               
limoen cheesecake met gemarineerde Kalter aardbeien en 
aardbeienijs

 

  8,50

KAAS

plateau van diverse kaassoorten 
geserveerd met perenstroop, kweepeermousse en roggeknarre


12,75
GRAND DESSERT
proeverij van diverse desserts
14,25