Menu voor Gezelschappen



MENU VAN DE SMID

Dit menu wisselt steeds.
We kunnen het u toesturen via email, post of fax.

3 gangen :  33,50 p.p.
4 gangen :  39,50 p.p.

5 gangen :  46,50 p.p.


MENU 1      48,00

ZALM
Filet Americain van wilde zalm met zoet zuur van komkommer,
krokante uienringen, kwartelei en wasabi mayonaise

BOUILLON
gevogeltebouillon met fijne julienne van groenten
en piepkuiken en tandoriroom

STEAK
gegrilde steak van Black Angus met warme aardappelsalade,
groene asperges, bospeen en een dragon jus  

HANGOP
afgehangen boerenyoghurt met gepocheerde perzik,
sabayon van vlierbloesem en champagne sorbetijs

 

MENU 2      41,75

ROSBIEF
langzaam gegaarde rundermuis, lardo, crostini,
schuim van Parmezaan, en een salsa verde van rucola

ROODBAARS
gebakken roodbaars filet en gemarineerde mosselen met
spaghetti van courgette en schuim van Garam Masala

 

BAVAROIS
bosvruchten bavarois met een gevulde chocolade cannelloni
en een bramen sorbetijs

 

KEUZEMENU
Dit menu is voor gezelschappen in de Gelagkamer.

3 gangen :  43,50 p.p.
4 gangen :  49,50 p.p.

 

ZALM
Filet Americain van wilde zalm met zoet zuur van komkommer,
krokante uienringen, kwartelei en wasabi mayonaise
OF
GEITENKAAS
panna cotta van geitenkaas, nectarines, chips van zoete aardappel
en een vinaigrette van Ras el Hanout 
OF
ROSBIEF
langzaam gegaarde rundermuis, lardo, crostini,
schuim van Parmezaan, en een salsa verde van rucola

ROODBAARS
gebakken roodbaars filet en gemarineerde mosselen met
spaghetti van courgette en schuim van Garam Masala
OF
KALF
kalfssucade met risotto, truffel, doperwten en eigen jus
OF
STEAK
gegrilde steak van Black Angus met warme aardappelsalade,
groene asperges, bospeen en een dragon jus  

HANGOP
afgehangen boerenyoghurt met gepocheerde perzik,
sabayon van vlierbloesem en champagne sorbetijs
OF
BAVAROIS
bosvruchten bavarois met een gevulde chocolade cannelloni
en een bramen sorbetijs
OF
CRÈME BRÛLÉE
crème brûlée van kokos met schuim van witte rum,
gekarameliseerde banaan, suikerpinda’s en sereh roomijs