Menu voor Gezelschappen



MENU VAN DE SMID

Dit menu wisselt steeds.
We kunnen het u toesturen via email, post of fax.

3 gangen :  33,50 p.p.
4 gangen :  39,50 p.p.

5 gangen :  46,50 p.p.


MENU 1      41,50

ZALM     

drie bereidingen, gemarineerd in rode biet, kroket en huis gerookt,

met een Vadouvan mayonaise en een zoet zuur van shiitakes

 

KALF
gegrilde kalfsentrecote met een rode uiencompote, aardappelwafel

gele wortel en jus met dragon

 

TOMPOUCE               
bladerdeeg tompouce met lemon curd, gemarineerd rood fruit en

vanille roomijs 

MENU 2      49,75

TERRINE  
ossenworst, Serranoham en gamba's met een saus van piccalilly en

krokant filodeeg

 

OXTAIL                 
krachtige ossenstaartbouillon met madeiraroom

 

HEILBOT
gebakken heilbotfilet en coquille met salsa verde, courgette spaghetti en

gepofte tomaat

 

BAVAROIS    
mangobavarois met afgehangen yoghurt, sorbetijs van framboos en

merenque

KEUZEMENU
Dit menu is voor gezelschappen in de Gelagkamer.

3 gangen :  43,50 p.p.
4 gangen :  49,50 p.p.

 

 

ZALM     

drie bereidingen, gemarineerd in rode biet, kroket en huis gerookt,

met een Vadouvan mayonaise en een zoet zuur van shiitakes

 

OF

 

GEITENKAAS       

brioche met een geitenkaasburger, dadel crème, suikersla en

gemarineerde pomodori tomaat

 

OF

 

PASTRAMI                          
runder pastrami, salade van scharrelei, krokant groene asperges

en schuim van oude kaas

 

*********

 

 

HEILBOT
gebakken heilbotfilet en coquille met salsa verde, courgette spaghetti en

gepofte tomaat

 

OF

 

LAM
combinatie van lamsrack en langzaam gestoofde lamsnek,

gekonfijte aardappels, groene asperges van de grill en saus van salie

 

OF

 

RUND
runder ribeye, snijboontjes met spek en ui, dikke frieten en

een kruidenbotersaus

 

 

*********

 

TOMPOUCE               
bladerdeeg tompouce met lemon curd, gemarineerd rood fruit en

vanille roomijs

 

OF

 

CRÈME BRÛLÉE  
crème brûlée van tonkabonen, mousse van advocaat en

ijs van mascarpone

 

OF

 

CHOCOLADE                
parfait van witte chocolade met mousse van pure chocolade,

jam van tamarillo en karamel pinda tuilles