Menu voor Gezelschappen



MENU VAN DE SMID

Dit menu wisselt steeds.
We kunnen het u toesturen via email, post of fax.

3 gangen :  33,50 p.p.
4 gangen :  39,50 p.p.

5 gangen :  46,50 p.p.


MENU 1      41,50

ZALM     

huis gerookte zalm met een hartige cheesecake van mierikswortel
en een vinaigrette van tuinkers

 

RUND
rosé gebraden staartstuk met dikke frieten, snijbonen
en zure mosterdmayonaise

 

BAVAROIS               

bavarois van bosbessen met Zwolsche bluf en yoghurtijs

 

MENU 2      49,75

PASTRAMI  
runder pastrami, aardappelsalade, krokant filodeeg
en een pesto van daslook 

 

BOUILLON                 
lamsbouillon met vadouvan en dimsum gevuld met lamsham

 

KABELJAUW
gebakken kabeljauwfilet met gamba’s, gestoofde lamsoren
en een remoulade met lente ui

 

CRÈME BRÛLÉE    

crème brûlée van vanille, met gepocheerde perzik en een 
sabayon van kardamon

 

KEUZEMENU
Dit menu is voor gezelschappen in de Gelagkamer.

3 gangen :  43,50 p.p.
4 gangen :  49,50 p.p.

 

 

ZALM
huis gerookte zalm met een hartige cheesecake van mierikswortel,
en een vinaigrette van tuinkers
OF
GEITENKAAS
drie bereidingen van geitenkaas, croque monsieur, lolly en sorbetijs
met een chutney van meloesuitjes en gepofte rode biet
OF
PASTRAMI
runder pastrami, aardappelsalade, krokant filodeeg
en een pesto van daslook



KABELJAUW

gebakken kabeljauwfilet met gamba's, gestoofde lamsoren en 

een remoulade met lente ui
OF
RUND
rosé gebraden staartstuk met dikke frieten, tuinbonen
en zure mosterdmayonaise
OF
KALF
kalfssucade met risotto, truffel, souffle van abdijkaas, doperwten en een vanillejus



BAVAROIS
bavarois van bosbessen met Zwolsche bluf en yoghurtijs
OF
CRÈME BRÛLÉE
crème brûlée van vanille, met gepocheerde perzik en een
sabayon van kardamon
OF
CHOCOLADE
parfait van witte chocolade met mousse van pure chocolade,
jam van framboos en long pepper tuilles