Reserveren

Menu

Menu
Menu van de smid
Keuzemenu

VOORGERECHTEN

ZALM

18.25

grove zalmmousse met Granny Smith en bieslook, kwartel ei en een kerrie mayonaise

GEITENKAAS

17.25

tompouce gemaakt van zoete aardappelcrème en geitenkaasmousse, balsamico vinaigrette en een geitenkaaskroket

RUND

18.25

steak tartaar met kappertjes, cornichons, geraspt eidooier, brioche toast en Hollandaise schuim

LAM

18.75

langzaam gegaarde lamsbout met hummus, walnoten en granaatappel melasse

EEND

18.75

marbré van eend en rilette met een eendenlever bonbon, tuttifrutti salade en Pedro Ximinez sorbetijs

AMUSEFESTIVAL

20.75

proeverij van 5 kleine voorgerechten

TUSSENGERECHTEN

BOUILLON

9.75

krachtige kalfsbouillon met kervel en truffel olie

CAPPUCCINO

12.75

romige crème soep van rivierkreeftjes en fijn gesneden bosui

COQUILLES

21.75

coquilles met gebakken gamba’s, kokosrijstsalade en een limoen chilliboter saus

ZWEZERIK

21.75

krokant gebakken zwezerik met knolselderij, manchego kaas en jus van sauternes

VEGETARISCHE GERECHTEN

BLOEMKOOL

24.25

bloemkoolsteak met parelgort, een kikkererwten krokant en schuim van chimichurri

QUICHE

24.25

quiche van knolselderij en paddenstoelen met groene asperges en saus van Parmezaanse kaas

VISGERECHTEN

KABELJAUW

29.75

kabeljauw a la Dijonaise met tagliatelle, snijbiet en mosterd schuim

ZEEBAARS

30.75

krokant gebakken zeebaars met brandade, lamsoor en een beurre blanc saus

VLEESGERECHTEN

KALF

30.75

kalfsentrecote met een krieltjes salade, citrus witlof en sinaasappel jus

EEND

31.25

gebakken eendenborst met bimi en sugar snaps, bitterbal van rilette, eendenlever en een jus van vanille

IBERICO

29.75

ribstuk en langzaam gegaarde nek met lente ratatouille, krokante aardappel taart en sherry jus

STEAK

30.25

rumpsteak met wortel, meiknol, aardappel mousseline en jus van tijm

OSSENHAAS

39.75

tournedos Rossini met eendenlever, spinazie, brioche brood en jus van Madeira

NAGERECHTEN

CRÈME CARAMEL

11.75

witte chocolade crème caramel met roze peper en mango gel, krokant van cornflakes, beurre noisette schuim en mango sorbetijs

ADVOCAAT

10.75

Amaretto sour advocaat met een peren salade, Zwitsers schuim en biscotti krokant

BAVAROIS

11.75

chocolade bavarois met frambozen ganache, nutella mousse, bladerdeeg krokant en dulce de leche roomijs

CAKE

11.75

pecannoten sticky cake met Calvados toffee saus, boerenjongens schuim en kaneel en tonkabonen room ijs

KAAS

16.75

plateau van diverse kaassoorten geserveerd met stroop, ingelegde walnoot en pompadoer

GRAND DESSERT

19.75

proeverij van diverse desserts